+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
gele en paarse krokussen

Pasen viert u bij Het Ros van Twente

Bij Pasen hoort het begin van nieuw leven, vol vrolijkheid en lentekriebels. Dat gaan wij vieren met een volledig verzorgd Paasarrangement.

U kunt heerlijk komen genieten van de lentesferen in De Lutte. Dat kan binnen lekker onderuit bij één van onze open haarden of buiten in de Tuin van het Ros van Twente, genietend van een mooi ijl zonnestraaltje.

Paasarrangement 2024

Op zaterdagavond geniet u van een 3-gangenmenu. De volgende ochtend begint u de dag ontspannen met een Paasontbijt. Als u wilt, kunt u gaan zoeken in de tuin van ons hotel of de Paashaas mogelijk al eieren heeft neergelegd…

Op Eerste Paasdag ’s avonds serveren wij een verfijnd heerlijk en puur 5-gangen menu. U heeft alle tijd om te genieten van het diner en aansluitend het buffet met kaas en desserts. De avond wordt aangekleed met live entertainment en zang.

Buiten zullen we een traditionele paasvuur ontsteken. Het paasvuur is huizenhoog en een waar spektakel. We maken er een echt Lentefeest van.

Op Tweede Paasdag starten we weer met een uitgebreid Paasontbijt. Daarna heeft u alle gelegenheid om Twente te verkennen. Er worden tal van leuke activiteiten in de omgeving georganiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een Paaswandeling in De Lutte. En wanneer u ’s avonds weer terug bent, kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijk 4-gangenmenu.

 

Reserveren

U reserveert deze arrangementen heel gemakkelijk:

Een e-mail naar onze receptie receptie@rosvantwente.nl te sturen.
Door telefonisch contact op te nemen 0541 – 55 25 25.

Geen reserveringskosten • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst • Omboekgarantie

Reserveer online