
In ons restaurant geniet u van de heerlijkste gerechten. Altijd met liefde en aandacht bereid door onze chef.
Wij serveren het graag.
Voorgerechten
Noorse zalm
gerookt | rouleaux | roomkaas | gel van sepia en kaffir
€ 17
Garnalen
Hollandse | croquetjes | aardappelbieslook ”slaatje”| mosterdcrème
€ 16
Carpaccio
rund | truffelmayonaise |zongedroogde tomaatjes | kaas | pijnboompitten
€ 16
Ossenworst
gepaneerd in rempejek | atjar | rendangmayonaise
€ 14
Paté (v)
witlof | peer en walnoten | gebrande geitenkaas | honing | gerookte rode biet
€ 13
Soep (v)
pommodoritomaten | mascarponeroom
€ 9
(eventueel met juliënne van Parmaham: supplement 1,-)
Hoofdgerechten
Heilbotfilet
Kreeftenjus en lavas | rivierkreeftstaartjes
€ 28
Botervis
Gegrild | gerookte Dijonaisesaus | serehspiesjes met gamba’s
€ 26
Tournedos
groene peper | mandarijnsaus
(supplement eendelever 8,-)
€ 39
Eendenbout
Hollandse boerderij | gesmoord | malagawijnsaus
€ 26
Rigatone (V)
Pasta | bolognesesaus “our way” | brood | salade
€ 22,50
Flammkuchen (V)
belegd met groenten | uit de oven | kruiden crème fraîche
€ 20
(Onze hoofdgerechten vis en vlees worden geserveerd met salade, aardappel- en groentegarnituur)
Nagerechten
Koffie “Het Ros”
koffie geserveerd met friandises en zoetigheden
€ 11
Koffie ’t Ros XL
koffie, likeurtje van Wynand naar keuze, friandises en zoetigheden
€ 15
Kazen B4
Black lemon | Brica feda | Brugse blomme | Blu 61
€ 17
Panna cotta
ring | gemarineerde aardbeien | chocoladeschotjes
€ 12,50
Chocolade
Parfait | mousse |kroepoek |truffel
€ 12,50
Verrassingsmenu van de Chef
4-gangen Verrassingsmenu
€ 49,50
5-gangen Verrassingsmenu
€ 59,50
6-gangen Verrassingsmenu
€ 67,50
Menu ’t Ros
Dagelijks wisselend 3-gangen menu
€ 42,50
Laat uw menu heerlijk vergezellen
van een fijn Wijnarrangement!
3 gangen wijnarrangement
€ 22,50
4 gangen wijnarrangement
€ 29,50
5 gangen wijnarrangement
€ 34,50