+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
entree Ros van Twente

Arrangementen van het huis

Gedurende de verschillende seizoenen proberen wij naast onze halfpension arrangementen ook leuke arrangementen voor u te bedenken die betrekking hebben op een evenement, feestdag of misschien wel seizoensgerecht.

Fris en Fruitig het nieuwe jaar in

Laten we proosten op een mooi nieuw jaar. Bij aankomst krijgt u alvast een welkomstdrankje van ons.

Daarna verblijft u 3 dagen 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer. Iedere avond geniet u van een 3-gangenmenu, en iedere ochtend van een rijkelijk ontbijt. Prijs per persoon € 139,-.

Of u verblijft 4 dagen 3 overnachtingen in een tweepersoonskamer. Iedere avond geniet u van een 3-gangenmenu, en iedere ochtend van een rijkelijk ontbijt. Prijs per persoon € 179,-.

Deze arrangementen zijn geldig voor aankomsten tot 16 februari 2021.

 

Op naar de lente bij Het Ros van Twente

Lente in Twente! Onze tuin raakt in bloei en het landschap ontwaakt uit zijn winterslaap. U bent van harte welkom om hier van te komen genieten.

Het lentearrangement bestaat uit 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijt en iedere avond een smaakvol diner. U reserveert dit arrangement vanaf € 149,00 per persoon. Of reserveer het arrangement met 3 overnachtingen ontbijt en diner voor € 199,- per persoon.

Deze arrangementen zijn geldig voor aankomsten tot 30 maart 2021.

 

Cupido Het Ros van Twente

Februari is de maand van de liefde bij Het Ros van Twente. Wij bieden een heerlijk arrangement, geheel voor u ingepakt om uitgepakt te worden.

Begin met een warm welkom en een verleidelijke doos van ‘Hotel Chocolat’ chocolaatjes en een fles Sparkling wijn in uw kamer, klaar om te toasten op uw bijzondere weekendje uit.

Na een heerlijke middag relaxen voor onze open haard of het Twentse landschap ontdekt te hebben, wordt het tijd om te genieten van een heerlijk en puur diner bij kaarslicht in ons restaurant.

De volgende morgen, fris, fruitig en ontspannen naar uw heerlijke ontbijt. U heeft helemaal geen zin om te vertrekken, reden te meer om een extra nachtje te blijven.

U reserveert dit arrangement vanaf € 79,00 per persoon.

 

Paasfeest vieren in Twente

Bij Pasen hoort het begin van nieuw leven vol vrolijkheid en lentekriebels. Dat moet gevierd worden. U kunt heerlijk genieten van de lentesferen in De Lutte, lekker onderuit bij een van onze open haarden of van een mooi ijl zonnestraaltje in de Tuin van Het Ros van Twente.

Op zaterdagavond geniet u van een puur gekookt driegangenmenu. De volgende ochtend komt u geheel ontspannen aan het Paasontbijtbuffet. Vervolgens kan er nog gezocht worden in de Tuin van ons hotel of de Paashaas mogelijk al eieren heeft neergelegd.

Gedurende de avond van Eerste Paasdag wordt u een verfijnd, heerlijk en puur vijfgangenmenu geserveerd met als klapstuk van de avond het Twentse Paasvuur precies achter het hotel, waarvan u onder genot van een hapje en een drankje kunt genieten.

Verblijf van 2 nachten in een tweepersoonskamer, inclusief 2x uitgebreid ontbijtbuffet met een 3-gangenmenu op de dag van aankomst en een 5-gangenmenu op Eerste Paasdag. Dit arrangement bedraagt € 225,00 per persoon.

Verblijf van 3 nachten in een tweepersoonskamer, inclusief 3x uitgebreid ontbijtbuffet met een 3-gangenmenu op de dag van aankomst, een verfijnd 5-gangenmenu op zondag Eerste Paasdag en een 3-gangenmenu op Tweede Paasdag. Dit arrangement bedraagt € 305,00 per persoon.

 

Pinksterarrangement

Tijdens de Pinksterdagen verblijft u in onze heerlijke comfortabele accommodatie. Het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen in een tweepersoons kamer.

Op de eerste avond geniet u van een heerlijk 3-gangen menu. En de volgende ochtend serveren wij een fijn Pinksterontbijt zoals u van ons mag verwachten. Op Eerste Pinksterdag ’s avonds is de aanvang van een feestelijk en bruisend diner. Wij serveren u dan een mooi 5-gangen menu met asperges.

Dit arrangement bedraagt € 199,00 per persoon.

 

Nazomerarrangement

De start van uw heerlijke verblijf vindt plaats in de paradijselijke tuin van het Ros van Twente! Daar ontvangen wij u onder het genot van een welkomstdrankje.

Vervolgens verblijft u 3 nachten bij ons in een van de tweepersoonskamers. In de avonden kunt u genieten van onze diners en in de ochtenden van ons uitgebreide en verse ontbijtbuffet.

Het arrangement bestaat uit een welkomstdrankje, 3 overnachtingen in een standaardkamer, 3x diner, 3x ontbijtbuffet. De kosten bedragen € 219,00 euro per persoon.

 

Herfstpracht in Twente

Ervaar de herfst in al haar schitterende kleuren en kom heerlijk ontspannen in onze prachtige omgeving. Reserveer naar keuze:

3 overnachtingen voor € 199,-

(per persoon o.b.v. tweepersoonskamer, inclusief 3x ontbijt en 3x een driegangenmenu )

2 overnachtingen voor € 149,-

(per persoon o.b.v. tweepersoonskamer, inclusief 2x ontbijt en 2x een driegangenmenu)

 

Reserveren

Er is dus altijd een goede reden om naar Twente te komen.

U kunt bovenstaande arrangementen reserveren per e-mail receptie@rosvantwente.nl of telefonisch 0541 – 55 25 25.

U bent van harte welkom!