+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
  • vergaderen-02
  • vergaderen

Zakelijke mogelijkheden

Een bespreking met uw zakenrelaties, een feest voor uw medewerkers of een geheel verzorgde teambuildingsdag met uw afdeling? Maak er iets bijzonders van in Het Ros van Twente! Een lunch in het park, een inspirerend bezoekje aan onze wijnkelder of een exclusief kijkje in onze keuken, we laten uw gezelschap optimaal genieten van onze unieke voorzieningen. Een verblijf dat bijblijft!

Zakelijke arrangementen

In samenwerking met een gespecialiseerd outdoor- en teambuildingsbureau bieden we een gevarieerd en verrassend aanbod aan arrangementen, per dag of per dagdeel. GPS-speurtochten, abseilen, laser-kleiduifschieten of mountainbiken, de keus is aan u. Van een warm onthaal bij terugkomst op Het Ros bent u in ieder geval verzekerd.

Faciliteiten

Het Ros van Twente beschikt over diverse vergaderruimten waar presentatiemiddelen en draadloos internet tot uw beschikking staan. We staan u graag te woord om uw wensen te bespreken.

Zakelijk overnachten

Alle kamers zijn voorzien een bureau en gratis WIFI. Voor de vaste gast die langer in het hotel wenst te verblijven maken wij graag een passende offerte.

Reserveer online

Erve Beverborg

Wij bieden de mogelijkheid tot vergaderen in de oud-Saksische boerderij Erve Beverborg, verstild gelegen in het natuurgebied Lutterzand. Heel goed te combineren met catering ter plekke in combinatie met de restaurantfaciliteiten en de kamers van het hotel. Transfers van en naar het hotel kunnen worden geregeld.