Gerechten van de chef
Met grote regelmaat is onze chef op de markt te vinden. Daarnaast heeft hij nauw contact met onze visleveranciers, boeren en jagers. Hierdoor beschikt hij over de mogelijkheid om bijzondere producten met beperkte hoeveelheid in huis te hebben. De gerechten hieronder kunnen dus wisselen en zijn niet altijd op voorraad.
Zeetong
In roomboter gebakken zeetong van 500-600 gram aan tafel gefileerd
€ 38,50
Reerug
Rosé gebraden reerugfilet met jus van steranijs en rode port
€ 25,50
Reebiefstuk
Rosé gebraden reebiefstuk met jus van steranijs en rode port
€ 32,50
Bavette
Geroosterde bavette van het ‘Back Angus’ rund met truffeljus
€ 28,50
3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade met een 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu
3 gangen € 36,50
4 gangen € 43,50
5 gangen € 49,50
Vegetarisch menu
Speciaal voor u bereid en graag met u in overleg
Niks kunnen vinden op onze menukaart?
Heeft u onze menukaart bekeken maar stond er niets tussen naar uw wensen? Wij serveren u ook graag een “gewone biefstuk” met jus (€ 22,50) of een grote schnitzel met spek, champignons en uien (€ 20,00)