+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
Gerechten van de Chef

 

Gerechten van de chef

Met grote regelmaat is onze chef op de markt te vinden. Daarnaast heeft hij nauw contact met onze visleveranciers, boeren en jagers. Hierdoor beschikt hij over de mogelijkheid om bijzondere producten met beperkte hoeveelheid in huis te hebben. De gerechten hieronder kunnen dus wisselen en zijn niet altijd op voorraad.

Runderlende (voorgerecht)

Dungesneden runderlende met truffelmayonaise en krokante shiitake
€ 12,50

Schelvis (hoofdgerecht)

Op de huid gebakken schelvis met een romige saffraansaus
€ 27,50

Wilde eend (hoofdgerecht)

Rosé gebraden wilde eendenborstfilet geserveerd met een krachtige jus van rode port
€ 27,50

Hertenrug (hoofdgerecht)

Rosé gebraden rugfilet met jus van rode port
€ 39,50

Zeetong (hoofdgerecht)

In roomboter gebakken zeetong van 500-600 gram aan tafel gefileerd
€ 38,50

3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu

Laat u verrassen door onze Chef en zijn brigade met een 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu
3 gangen € 36,50
4 gangen € 43,50
5 gangen € 49,50

 

Niks kunnen vinden op onze menukaart?
Heeft u onze menukaart bekeken maar stond er niets tussen naar uw wensen? Wij serveren u ook graag een “gewone biefstuk” met jus (€ 22,50) of een grote schnitzel met spek, champignons en uien (€ 20,00)