+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
Voorgerechten

Het Menu van het Ros van Twente

VOORGERECHTEN

 Zalm € 14,50

huisgerookt | gel van Amsterdamse ui | crunch van noten | chip van chorizo

Visterrine € 13,50

zout en zoetwatervis | zuurtjes | misomayonaise

Hert € 15,=

rilette van hertsalami | preiselbeeren | crumble van paddenstoelen

Eendenborst € 14,75

lichtgerookt | dungesneden | schuim van sinaasappel en bokbier | appelblokjes

Carpaccio € 14,50

rund | pesto | pijnboompitten | parmezaansekaas | tomberry | notensla

Crèmesoep (v) € 8,=

pompoen | gepofte pompoenpitten

HOOFDGERECHTEN

 

Zeebaars €23,50

rouleaux van mosselen | knoflookcitroenmayo

Corvina €26,=

gemarineerd | in de oven gegaard | mosterddragonsaus

Ree € 34,=

filet | gebakken | jus van appelstroop

Stoofschotel €29,50

wild | met bijpassen garnituur

Runderbief €28,50

Black Angus | truffeljus

Taartje (v) €21,=

groente uit het seizoen | zachte kaassaus | kaascrunc

 

NAGERECHTEN

 

Kaasplankje €14,50

Bleu de Wolvega | Twentse Bunkerkaas | Bowland | Truffelkaas | Perencompôte

Kastanje €9,=

bavarois | roomijs van eekhoorntjesbrood | stoofpeer

Caramel €9,=

roomijs | schuim van gezouten caramel | bavarois | caramel crisp

Koffie ’t Ros €7,50

Koffie geserveerd met friandises en zoetigheden

Koffie ’t Ros XL €11,=

koffie | Wynand Fockink likeur na keuze | zoetigheden

 

Wisselende gerechten van het seizoen

Verrassingsmenu van de chef

3-gangen € 42,50

4-gangen € 48,00

5-gangen € 55,00

6-gangen € 62,50

 

Menu ’t Ros

dagelijks wisselend 3-gangenmenu

€ 38,50