+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
Voorgerechten

Het Menu van het Ros van Twente

Voorgerechten


Noorse zalm
Gerookt | zacht gegaard | frisse grapefruitmayonaise | broodkaantjes | little gem
€ 13,50

Rundercarpaccio
Pijnboompitten | zontomaatjes | pesto | Parmezaanse kaas | rucola
€ 12,50

Vitello tonato ‘Het Ros’
 Belgische dikbil kalf | yellowfin tonijn | kappertjesmayonaise | fijne uienringen
€ 14,50

  

Soepen


Mosterdsoep
Witlofmosterdsoep | gehakte walnoten
 7

Vissoep
Gevulde mediterrane vissoep
€ 7,50

Hoofdgerechten


Schelvis
op de huid gebakken | saus van Blue Stilton
€ 22,50 

Zalm-garnalen
zalm gegaard in de oven | gebakken Argentijnse garnalen | lichtgebonden visjus
€ 26,50 

Runderbief
Black Angus | gebakken | rode wijnsaus
(supplement gebakken eendenlever €6,50)
€ 28,50 

Iberico
Buikspek | varkenhaasmedaillons | jus uit eigen vocht
€ 23,50 

Groentetuintje (v)
polenta | groente uit het seizoen | tomatenjus | salade
€ 19,50

Zeetong
Gebakken in roomboter | peterselie-citroenboter
€ 42,50

(Onze hoofdgerechten vis en vlees worden geserveerd met salade, aardappel- en groentegarnituur) 

Nagerechten

Kaas
Bowland | Twentse Bunkerkaas | Bleu de Wolvega | Reblochon | chutney appel en ui
€ 13,50

Koffie “Het Ros”
Koffie | friandises | zoetigheden
€ 7,50 

Aardbeien-compilatie
Bavarois | ijs | mousse | crispy
€ 9,50

“Tiramisu” maar dan anders
Zomerse tiramisu met bosvruchten
€ 8,50

Wisselende gerechten van het seizoen

Verrassingsmenu van de chef

3 gangen € 38,50
4 gangen € 46,50
5 gangen € 52,50