+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
Voorgerechten

Het Menu van het Ros van Twente

 

Voorgerechten


Noorse zalm
Gerookt | zacht gegaard | frisse grapefruitmayonaise | broodkaantjes | little gem 
€ 13,50

Rundercarpaccio
Pijnboompitten | zontomaatjes | pesto | Parmezaanse kaas | rucola 
€ 12,50

Vitello tonato ‘Het Ros’
 Belgische dikbil kalf | yellowfin tonijn | kappertjesmayonaise | fijne uienringen 
€ 14,50

  

Soepen


Mosterdsoep
Witlofmosterdsoep | gehakte walnoten 
 7

Vissoep
Gevulde mediterrane vissoep 
€ 7,50

Hoofgerechten


Schelvis
op de huid gebakken | saus van Blue Stilton 
€ 22,50 

Zalm-garnalen
zalm gegaard in de oven | gebakken Argentijnse garnalen | lichtgebonden visjus 
€ 26,50 

Runderbief
Black Angus | gebakken | rode wijnsaus 
(supplement gebakken eendenlever €6,50) 
€ 28,50 

Iberico
Buikspek | varkenhaasmedaillons | jus uit eigen vocht 
€ 23,50 

Groentetuintje (v)
polenta | groente uit het seizoen | tomatenjus | salade 
€ 19,50

Zeetong
Gebakken in roomboter | peterselie-citroenboter
€ 42,50

(Onze hoofdgerechten vis en vlees worden geserveerd met salade, aardappel- en groentegarnituur) 

Nagerechten

Kaas
Bowland | Twentse Bunkerkaas | Bleu de Wolvega | Reblochon | chutney appel en ui 
€ 13,50

Koffie “Het Ros”
Koffie | friandises | zoetigheden 
€ 7,50 

Aardbeien-compilatie
Bavarois | ijs | mousse | crispy 
€ 9,50

“Tiramisu” maar dan anders 
Zomerse tiramisu met bosvruchten 
€ 8,50

Wisselende gerechten van het seizoen

Verrassingsmenu van de chef

3 gangen € 38,50
4 gangen € 46,00
5 gangen € 52,50