+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
Voorgerechten

Het Menu van het Ros van Twente

Voorgerechten


Noorse zalm
Huis gerookte en zacht gegaarde zalm met saffraan mayonaise en limoenblad olie
€ 13,50

Caprese
Buffel mozzarella uit Denekamp met pommodori tomaat, aceto- en basilicum crème
€ 12,50

Herfst Parade
Paddenstoelen mousse met diverse gebakken en krokante bospaddestoelen
€ 14,50

Tonijn ‘sushi’
Rauw gemarineerde tonijn, wasabi crème en Japanse dressing
€ 15,00

Carpaccio
Rundercarpaccio , pijnboom pitten, truffel mayonaise en Parmezaanse kaas
€ 12,50

  

Soepen


Pompoensoep
Pompoen crème soep met pompoenpitten en kruiden olie
 6,75

Wild Bouillon
Dubbel getrokken wildbouillon met diverse soorten bospadden stoelen
€ 6,75

Hoofgerechten


Tagliatelle
 Tagliatelle met diverse soorten paddenstoelen truffel room, rucola sla en Parmezaanse kaas
€ 18.50 

Zalm
Noorse zalm gegrild op de huid met een saffraan saus
€ 28.50 

Kabeljauw
Kabeljauw uit de oven met een groene kruiden olie
€ 26.50 

Wildzwijn
Gegaarde wildzwijn rug filet met een jus van paddenstoelen
€ 27.50 

Ree Filet
 Gebakken ree filet met een rode port jus en chi-i-take
€ 34.50

Black Angus
Runder biefstuk gegrild met een jus van peper en appelstroop
€ 27.50

Twents Bio Hoen
Twents bio hoen gegaard met een jus van zontomaat en knoflook
€ 24.50

Nagerechten

Kaasplateau
Kaas plateau met diverse binnen en buitenlandse kaas soorten, kletsenbrood peren compote
€ 12.50 

Proeverij
Proeverij van diverse zoete lekkernijen
€ 9.50 

Chocolade Mousse
Een variatie van witte en bruine chocolade mousse met frambozen cream
€ 8.50

Koffie ‘Het Ros’
Koffie geserveerd met diverse friandises en zoetig heden
€ 6,75 

Wisselende gerechten van het seizoen

Verrassingsmenu van de chef

3 gangen € 36,50
4 gangen € 43,50
5 gangen € 49,50