+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl

Pasen viert u bij Het Ros van Twente

Bij Pasen hoort het begin van nieuw leven vol vrolijkheid en lentekriebels. Dat moet gevierd worden. U kunt heerlijk genieten van de lentesferen in De Lutte, lekker onderuit bij een van onze open haarden of van een mooi ijl zonnestraaltje in de Tuin van Het Ros van Twente.

Op zaterdagavond geniet u van een puur gekookt driegangenmenu. De volgende ochtend komt u geheel ontspannen aan het Paasontbijt. Vervolgens kan er nog gezocht worden in de Tuin van ons hotel of de Paashaas mogelijk al eieren heeft neergelegd.

De avond van Eerste Paasdag serveren wij u een verfijnd, heerlijk en puur 5-gangen menu en kunt u lekker naborrelen zodat u u fijn kunt genieten van een mooie avond.

Verblijf van 2 nachten in een tweepersoonskamer, inclusief 2x uitgebreid ontbijt met een 3-gangenmenu op de dag van aankomst en een 5-gangenmenu op Eerste Paasdag. Dit arrangement is te reserveren vanaf € 225,00 per persoon.

Verblijf van 3 nachten in een tweepersoonskamer, inclusief 3x uitgebreid ontbijt met een 3-gangenmenu op de dag van aankomst, een verfijnd 5-gangenmenu op zondag Eerste Paasdag en een 3-gangenmenu op Tweede Paasdag. Dit arrangement is te reserveren vanaf € 305,00 per persoon.

Reserveren

U reserveert dit arrangement heel gemakkelijk:

  • Een e-mail naar onze receptie: receptie@rosvantwente.nl te sturen.
  • Door telefonisch contact op te nemen 0541 – 55 25 25.

Geen reserveringskosten • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst • Omboekgarantie

Reserveer online