Het Menu van het Ros van Twente
VOORGERECHTEN
Zalm € 14,50
huisgerookt | gel van Amsterdamse ui | crunch van noten | chip van chorizo
Visterrine € 13,50
zout en zoetwatervis | zuurtjes | misomayonaise
Hert € 15,=
rilette van hertsalami | preiselbeeren | crumble van paddenstoelen
Eendenborst € 14,75
lichtgerookt | dungesneden | schuim van sinaasappel en bokbier | appelblokjes
Carpaccio € 14,50
rund | pesto | pijnboompitten | parmezaansekaas | tomberry | notensla
Crèmesoep (v) € 8,=
pompoen | gepofte pompoenpitten
HOOFDGERECHTEN
Zeebaars €23,50
rouleaux van mosselen | knoflookcitroenmayo
Corvina €26,=
gemarineerd | in de oven gegaard | mosterddragonsaus
Ree € 34,=
filet | gebakken | jus van appelstroop
Stoofschotel €29,50
wild | met bijpassen garnituur
Runderbief €28,50
Black Angus | truffeljus
Taartje (v) €21,=
groente uit het seizoen | zachte kaassaus | kaascrunc
NAGERECHTEN
Kaasplankje €14,50
Bleu de Wolvega | Twentse Bunkerkaas | Bowland | Truffelkaas | Perencompôte
Kastanje €9,=
bavarois | roomijs van eekhoorntjesbrood | stoofpeer
Caramel €9,=
roomijs | schuim van gezouten caramel | bavarois | caramel crisp
Koffie ’t Ros €7,50
Koffie geserveerd met friandises en zoetigheden
Koffie ’t Ros XL €11,=
koffie | Wynand Fockink likeur na keuze | zoetigheden
Wisselende gerechten van het seizoen
Verrassingsmenu van de chef
3-gangen € 42,50
4-gangen € 48,00
5-gangen € 55,00
6-gangen € 62,50
Menu ’t Ros
dagelijks wisselend 3-gangenmenu
€ 38,50