+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl

Sprankelende Zomer bij Het Ros van Twente

De start van uw heerlijke verblijf vindt plaats in de paradijselijke tuin van het Ros van Twente! Daar ontvangen wij u onder het genot van een welkomstdrankje.

Vervolgens verblijft u 4 dagen en 3 nachten bij ons in één van de tweepersoonskamers. In de avonden kunt u genieten van onze diners en in de ochtenden van ons uitgebreide en verse ontbijt.

Het arrangement bestaat uit een welkomstdrankje, 3 overnachtingen in een standaardkamer, 3x diner, 3x ontbijt. Prijs vanaf € 229,00 per persoon. Geldig voor aankomsten tussen 17 juni en 15 september 2021.

 

Heerlijk een week Zomeren bij Het Ros van Twente

Een 7 daags sprankelend zomerarrangement, inclusief 6 overnachtingen in een tweepersoonskamer. U geniet iedere avond van een heerlijk 3-gangen menu en iedere ochtend van een fijn ontbijt. Prijs vanaf € 399,00 per persoon. Geldig voor aankomsten tussen 17 juni en 15 september 2021.

 

Nazomerarrangement

Wij ontvangen u in de paradijselijke tuin van het Ros van Twente met een welkomstdrankje. Vervolgens verblijft u 3 nachten bij ons in een van de tweepersoonskamers. In de avonden kunt u genieten van onze diners en in de ochtenden van ons uitgebreide en verse ontbijt.

Het arrangement bestaat uit een welkomstdrankje, 3 overnachtingen in een standaardkamer, 3x diner, 3x ontbijt. Prijs vanaf € 219,- per persoon. Geldig voor aankomsten tussen 16 september en 30 oktober 2021.

 

Reserveren

U reserveert deze arrangementen heel gemakkelijk:

Geen reserveringskosten • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst • Omboekgarantie

Reserveer online