+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl

It’s the most wonderful time of the year!

Elk jaar in december wordt Hotel Het Ros van Twente weer omgetoverd in Kerstsfeer. Geniet van een winterse wandeling en hoor de klanken van de Midwinterhoorn dansen door Het Lutterzand. Bezoek de gezellige Kerstmarkten in de omgeving en in het Duitse Münster, of maak een toertochtje langs historische stadjes en kastelen. Wij informeren u graag over de (actuele) mogelijkheden. Ondertussen bereiden wij uw kerstarrangement voor met een prachtige Kerstdiner en gooien wij nog een extra blokje op de haard.

Fonkelend Kerstarrangement 2023

24 december t/m 27 december 2023

Cosy Christmas Eve

Wij verwelkomen u en zien samen met u uit naar prachtige Kerstdagen in Twente! U geniet van het Twentse landschap en onderwijl wordt uw ambachtelijk 3-gangen diner voor u bereid. ‘s
Avonds wordt u ontvangen in de Tuin van het Ros van Twente, de fakkels en het vuur van de vuurkorven vol kerstwarmte en de warme Glühwein kerstrood.

Eerste Kerstdag

In de ochtend staat een heerlijk kerstontbijt voor u klaar. En dan…komt een huifkar voorrijden, paarden ervoor, en op de prachtige natuur in van Lutterzand en het Achterveld van Beuningen. U wordt langs de mooiste plekjes gereden van dit mooiste stukje Twente. En even tijd voor een stop… een drankje te velde.

En dan weer verder naar het hotel. Daar staat een heerlijke Cream Tea voor u klaar, thee of koffie natuurlijk, met heerlijke zoete lekkernijen, scones met jam en clotted cream.

’s Avonds wordt u een feestelijk 5-gangen kerstdiner geserveerd, met livemuziek in ons gezellige restaurant met groot open haardvuur.

Tweede Kerstdag

En weer kunt u deze dag mooi starten met een heerlijk kerstontbijt. Na het ontbijt kunt u meedoen met de Kerstwandeling van De Lutte. Bij prachtige boerderijen wordt u verwelkomd met eeuwenoude klanken van midwinterhoorns, die traditioneel de geboorte van het Kerstkind aankondigen.

Bij thuiskomst in het hotel staat weer voor u de Cream Tea met kleine zoetigheden en scones klaar, of heeft u zin in iets stevigers en iets hartigs…. ’s Avonds serveren wij een heerlijk 4-gangendiner.

Woensdag 27 december

Nog even een heerlijke ochtend in het Ros van Twente; een fijn ontbijt, bij de haard zitten en nog even wandelen in de Tuin? En dan…zwaaien wij u uit!

Graag verzorgen wij uw Kerstfeest, cosy en warm, vanaf € 499 per persoon, o.b.v. tweepersoonskamer.

Reserveren

U reserveert dit arrangement heel gemakkelijk:

  • Een e-mail naar onze receptie: receptie@rosvantwente.nl te sturen.
  • Door telefonisch contact op te nemen 0541 – 55 25 25.

Geen reserveringskosten • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst • Omboekgarantie

Reserveer online