+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl
Voorgerechten

Voorgerechten

Zalm

Tartaar van zalmfilet uit eigen rokerij geserveerd met een scharreleisalade en tuinkruiden mayonaise
€ 12,00

Varken

Gebrande varkensbuik met dungesneden Twentsche ham, gemarineerde Shiitakes en witte uiencompôte
€ 10,00

Rund

Carpaccio van het ‘Limousin’ rund met geschaafde Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
€ 11,00

Kwartel

Combinatie van kwartelfilet en een confit van het boutje met jus van steranijs en rode port
€ 13,75

Tonijn

Combinatie van geschroeide tonijn en tonijncarpaccio met sesammayonaise en dressing van rijstazijn
€ 15,00

 

Soepen:

Reebouillon

Krachtige reebouillon met gebakken paddestoelen en truffelroom
€ 6,75

Waterkerssoep

Licht gebonden waterkerssoep met gerookte zalmsnippers en aardappelkrokantjes
€ 6,75