Voorgerechten
Zalm
Tartaar van zalmfilet uit eigen rokerij geserveerd met een scharreleisalade en tuinkruiden mayonaise
€ 12,00
Varken
Gebrande varkensbuik met dungesneden Twentsche ham, gemarineerde Shiitakes en witte uiencompôte
€ 10,00
Rund
Carpaccio van het ‘Limousin’ rund met geschaafde Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
€ 11,00
Kwartel
Combinatie van kwartelfilet en een confit van het boutje met jus van steranijs en rode port
€ 13,75
Tonijn
Combinatie van geschroeide tonijn en tonijncarpaccio met sesammayonaise en dressing van rijstazijn
€ 15,00
Soepen:
Reebouillon
Krachtige reebouillon met gebakken paddestoelen en truffelroom
€ 6,75
Waterkerssoep
Licht gebonden waterkerssoep met gerookte zalmsnippers en aardappelkrokantjes
€ 6,75