+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl

Swingende Dans Avond Buffet

In november gaat er iets magisch bij Het Ros van Twente plaatsvinden, namelijk een gezellige dansavond. Lekker uitgaan en heerlijk dansen. U kent Het Ros van Twente waarschijnlijk van onze overnachtingen en uitmuntende keuken, maar ook dansen in ons sfeervolle hotel is dit najaar mogelijk!

Op deze  swingende avond zal JAZZ ma non troppo relaxte muziek ten gehore brengen: jazz, easy listening, maar ook swing, blues en ballads. Daarnaast komen ook andere stijlen aan bod, zoals latin, pop en prachtige Franse chansons. 

Op deze gezellige avond wordt er een heerlijk buffet voor u bereid. Met koude en warme gangen om af te sluiten met een verrukkelijk dessert. En wat zeker in deze prachtige najaarsperiode niet mag ontbreken; wild gerechten. 

Ons team staat tijdens deze avond voor u klaar om u te voorzien van heerlijk drankjes en een smakelijk buffet. Het event vindt plaats op zaterdag 23 november, 2019. Kom genieten van deze heerlijke avond en blijft u slapen één van onze gezellige kamers inclusief laat ontbijt. 

Swingend Buffet, aansluitend overnachting met ontbijt, 95,00 euro per persoon in een tweepersoonskamer. Enkel van de avond genieten? Voor 42,50 euro per persoon bent u van harte welkom om de avond bij te wonen. 

Te reserveren per e-mail naar info@rosvantwente.nl of telefonisch naar 0541 552 525

 Arrangementen

  •  2 nachten verblijf in een tweepersoonskamer met iedere ochtend een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Op de dag van aankomst kunt u genieten van ons gezellige Huiskamermenu en op zaterdagavond de Swingende Dans Buffet Avond. Prijs per persoon 165,00 euro in een tweepersoonskamer 
  • 4-daags verblijft met ons HerfstPracht arrangement bedraagt 199,00 euro. Lees hier meer over ons HerfstPracht arrangement. 

Te reserveren per e-mail naar info@rosvantwente.nl of telefonisch naar 0541 552 525