+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl

Dit voorjaar fijn Paasfeest vieren bij Het Ros van Twente!

Bij Pasen hoort het begin van nieuw leven vol vrolijkheid en lentekriebels! Dat moet gevierd worden! U kunt heerlijk genieten van de lentesferen in De Lutte, lekker onderuit bij een van onze open haarden of van een mooi ijl zonnestraaltje in de Tuin van Het Ros van Twente. Op zaterdagavond geniet u van een puur gekookt driegangenmenu. De volgende ochtend komt u geheel ontspannen aan het Paasontbijtbuffet. Vervolgens kan er nog gezocht worden in de Tuin van ons hotel of de Paashaas mogelijk al eieren heeft neergelegd. Gedurende de avond van Eerste Paasdag wordt u een verfijnd, heerlijk en puur vijfgangenmenu geserveerd met als klapstuk van de avond het Twentse Paasvuur precies achter het hotel, waarvan u onder genot van een hapje en een drankje kunt genieten. 

Kortom, Pasen bij Hotel Het Ros van Twente, een waar Lentefeest!

Verblijf van twee nachten in een tweepersoonskamer inclusief twee maal uitgebreid ontbijtbuffet met een driegangenmenu op de dag van aankomst en een vijfgangenmenu op Eerste Paasdag bedraagt € 225,00 per persoon.

Verblijf van drie nachten in een tweepersoonskamer inclusief drie maal uitgebreid ontbijtbuffet met een driegangenmenu op de dag van aankomst, een verfijnd vijfgangenmenu op zondag Eerste Paasdag en een viergangenmenu op Tweede Paasdag geeft de prijs van € 305,00 per persoon.

Reserveren? Belt u dan naar 0541-552525 of stuur een e-mail naar info@rosvantwente.nl