+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl

It’s the most wonderful time of the year!

Kerstarrangementen 2017 – Cosy Decemberweken

Elk jaar in december wordt Hotel Het Ros van Twente weer omgetoverd in Kerstsfeer. Geniet van een winterse wandeling en hoor de klanken van de Midwinterhoorn dansen door Het Lutterzand. Bezoek de gezellige Kerstmarkten in de omgeving en in het Duitse Münster, of maak een toertochtje langs historische stadjes en kastelen. Ondertussen bereiden wij een prachtige Kerstdiner voor u voor en gooien wij nog een extra blokje op de haard.

* Kerstmarkt – Openhaard Arrangement *

16 november – 23 december 2017

U bezoekt op eigen gelegenheid een Kerstmarkt in onze directe omgeving en komt dan handenwrijvend bij onze open haard thuis voor uw heerlijke aperitief. Inclusief 3 gangen menu, lekker slapen en fijn ontbijt.

U kunt bijvoorbeeld de Kerstmarkt bezoeken in Nordhorn, Osnabrück, Münster, Ootmarsum (9 en 10 december 2017) of Bad Bentheim 8 t/m 10 december.

De prijs voor dit warme arrangement is 62,50 euro per persoon op basis van van verblijf in een tweepersoonskamer. 

* Donkere dagen voor Kerst Arrangement *

6 december – 23 december 2017

Eerst heerlijk genieten voor de openhaard met een glaasje rode Port en een klein kaasplateau en daarna een fijn verblijf in een mooie tweepersoonskamer. ‘s Avonds aan tafel voor een Cosy 4 gangenmenu per persoon.

 De prijs voor de arrangement is 67,50 euro per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.


* Fonkelend Kerstarrangement *

4 dagen en 3 nachten
Cosy Christmas Eve - zondag 24 december 2017

Wij verwelkomen u en zien samen met u uit naar prachtige Kerstdagen in Twente! U geniet van het Twentse landschap en onderwijl wordt uw ambachtelijk driegangen diner voor u bereid. S’ avonds wordt u ontvangen in de Tuin van het Ros van Twente, de fakkels en het vuur van de vuurkorven vol kerstwarmte en de warme Glühwein kerstrood.

Eerste Kerstdag

In de ochtend staat een heerlijk kerstontbijt voor u klaar. En dan…komt een huifkar voorrijden, paarden ervoor, en op de prachtige natuur in van Lutterzand en het Achterveld van Beuningen. U wordt langs de mooiste plekjes gereden van dit mooiste stukje Twente. En even tijd voor een stop… een drankje te velde.

En dan weer verder naar het hotel. Daar staat een heerlijke Cream Tea voor u klaar, thee of koffie natuurlijk, met heerlijke zoete lekkernijen, scones met jam en clotted cream.

s’ Avonds wordt u een feestelijk 5-gangen kerstdiner geserveerd in ons gezellige restaurant met groot open haardvuur.

Tweede Kerstdag

En weer kunt u deze dag mooi starten met een heerlijk kerstontbijt. Na het ontbijt kunt u meedoen met de Kerstwandeling van De Lutte. Bij prachtige boerderijen wordt u verwelkomd met eeuwenoude klanken van midwinterhoorns, die traditioneel de geboorte van het Kerstkind aankondigen.

Bij thuiskomst in het hotel staat weer voor u de Cream Tea met kleine zoetigheden en scones klaar, of heeft u zin in iets stevigers en iets hartigs….

Op 2e Kerstdag serveren wij u een 4-gangendiner.

woensdag 27 december

Nog even een heerlijke ochtend in het Ros van Twente; een fijn ontbijt, even bij de haard en nog even wandelen in de Tuin? En dan…zwaaien wij u uit!

De prijs voor dit 4-daags Kerstarrangement met drie overnachtingen bedraagt 335,00 euro per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.


Wilt u mogelijk een nachtje korter?

3-daags Kerstarrangement met twee overnachtingen

Aankomst 24 december – vertrek 2e Kerstdag na het ontbijt

U maakt dan het gehele programma mee vanaf 24 december tot en met het ontbijt op 2e Kerstdag.
De prijs van het 3-daags Kerstarrangement met twee overnachtingen bedraagt 250,00 euro per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.

Graag verzorgen wij uw Kerstfeest, cosy en warm.
Ons Gastvrijheidsteam staat klaar voor u!

* Kerst – Nageniet Arrangement *

27 december – 30 december 2017

Alle mooie kerstmomenten even weer laten passeren heerlijk zittend bij onze open haard of genietend in de Tuin van het Ros van Twente. Inclusief 3 gangen menu, tweepersoonskamer met ontbijt.

De prijs voor dit arrangement is 59,00 euro per persoon per dag op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.

 

* Oud & Nieuw / Sylvesterabend Arrangement *

Op informele en relaxte wijze het oude jaar uitluiden en het nieuwe jaar fris betreden!

Kom gezellig genieten van de warme, ongedwongen sfeer en het heerlijke eten, luidt op feestelijke wijze het oude jaar uit en proost met elkaar op het nieuwe jaar met zicht op de Skyline van Oldenzaal vol vuurwerk.

Genieten van bubbels, oliebollen en een buffet met gezellige, ongedwongen muzikale omlijsting. Lekker en extra lang slapen in een tweepersoonskamer en een heerlijk ontbijt met als afsluiting koffie met besneeuwde knieperkes en slagroomsoesjes, zo wit als het nieuw betreden jaar!

Auld lang Syne!

De prijs van dit arrangement is 95,00 euro per persoon op basis van verblijf in een tweepersoonskamer.