+31 (0)541 55 25 25 info@rosvantwente.nl

Arrangementen van het huis

Gedurende de verschillende seizoenen proberen wij naast onze halfpension arrangementen ook leuke arrangementen voor u te bedenken die betrekking hebben op een evenement, feestdag of misschien wel seizoensgerecht.

4 dagen Herfstpracht in Twente

3 overnachtingen in tweepersoonskamer inclusief 3x ontbijt en 3x mooi driegangenmenu.

  • Vanaf aankomst 27 oktober tot aankomst 10 december 2019: 179,00 euro per persoon in een tweepersoonskamer

* Ons 4-daags HerfstPracht arrangement bedraagt met verblijf inclusief 23 november 199,00 euro per persoon. Bekijk hier de Swingende Buffet Dans Avond welke plaatsvindt op zaterdag 23 november. 

 Te reserveren per e-mail naar info@rosvantwente.nl of telefonisch naar 0541 552 525

 

WinterWarmte in Twente

3 overnachtingen in tweepersoonskamer inclusief 3x ontbijt en 3x mooi driegangenmenu.

  • Vanaf aankomst 11 december tot aankomst 20 december 2019: 189 euro per persoon in een tweepersoonskamer

Te reserveren per e-mail naar info@rosvantwente.nl of telefonisch naar 0541 552 525

 

Fris en Fruitig het nieuwe jaar in!

Drie overnachtingen in een tweepersoonskamer, iedere avond een driegangenmenu, iedere ochtend een rijkelijk ontbijt en natuurlijk een welkomstdrankje om te proosten op een mooi nieuw jaar!

  •  Geldend bij verblijf van 2 januari tot en met 31 maart 2019: 169,00 euro per persoon
  •  Wenst u 2 nachten met 2x diner 119,00 euro per persoon.

Te reserveren per e-mail naar info@rosvantwente.nl of telefonisch naar 0541 552 525

Vier de lente bij Het Ros van Twente

Lente in Twente! Onze tuin raakt in bloei en het landschap ontwaakt uit zijn winterslaap…

Komt u twee of drie dagen bij ons genieten van het mooiste seizoen van het jaar?

  • Drie overnachtingen met een heerlijk ontbijt en iedere avond een smaakvol diner vanaf 179,00 per persoon
  • Twee overnachtingen met een heerlijk ontbijt en iedere avond een smaakvol diner vanaf 129,00 per persoon

Wij verwelkomen u graag om in alle rust te genieten van de lentezon!

 

Paasfeest vieren in Twente!

Dit voorjaar fijn Paasfeest vieren bij Het Ros van Twente!

Bij Pasen hoort het begin van nieuw leven vol vrolijkheid en lentekriebels! Dat moet gevierd worden! U kunt heerlijk genieten van de lentesferen in De Lutte, lekker onderuit bij een van onze open haarden of van een mooi ijl zonnestraaltje in de Tuin van Het Ros van Twente. Op zaterdagavond geniet u van een puur gekookt driegangenmenu. De volgende ochtend komt u geheel ontspannen aan het Paasontbijtbuffet. Vervolgens kan er nog gezocht worden in de Tuin van ons hotel of de Paashaas mogelijk al eieren heeft neergelegd. Gedurende de avond van Eerste Paasdag wordt u een verfijnd, heerlijk en puur vijfgangenmenu geserveerd met als klapstuk van de avond het Twentse Paasvuur precies achter het hotel, waarvan u onder genot van een hapje en een drankje kunt genieten.

Kortom, Pasen bij Hotel Het Ros van Twente, een waar Lentefeest!

Verblijf van twee nachten in een tweepersoonskamer inclusief twee maal uitgebreid ontbijtbuffet met een driegangenmenu op de dag van aankomst en een vijfgangenmenu op Eerste Paasdag bedraagt € 225,00 per persoon.

Verblijf van drie nachten in een tweepersoonskamer inclusief drie maal uitgebreid ontbijtbuffet met een driegangenmenu op de dag van aankomst, een verfijnd vijfgangenmenu op zondag Eerste Paasdag en een driegangenmenu op Tweede Paasdag geeft de prijs van € 305,00 per persoon.

Kom en geniet van een 1 nacht Valentines Break in een gezellige tweepersoonskamer tezamen met een doos ‘Hotel Chocolat’, Sparkling wijn, een driegangenmenu vol romantisch kaarslicht en een heerlijk ontbijtbuffet voor de prijs van € 79,00 per persoon.

3 nachten voor 2

Neem uw voordeel van deze mogelijkheid te genieten van 3 nachten voor de pijs van 2 in Het Ros van Twente.

Verblijf in Het Ros van Twente voor 2 nachten inclusief driegangen diner op de eerste twee avonden, heerlijk ontbijt iedere ochtend en ontvang de derde nacht gratis (logies en ontbijt).

Speciaal voor u van zondag tot donderdag voor verblijf met aankomsten op zondag of maandag en vertrek respectievelijk op woensdag of donderdag met uitzonderingen van Valentijnsdag, Eerste Paasdag 21 april 2019 en andere komende feestdagen.

  • De prijs van dit arrangement bedraagt € 175,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Geldig in de periode van 16 september 2018 tot 20 juni 2019

 

Sublieme Zaterdag

Eerst lekker wandelen in het Twentse landschap of shoppen in het gezellige Oldenzaal of nabije Enschede en dan… heerlijk relaxen bij onze open haard. Vervolgens gaat u genieten van ons puur gekookte, overheerlijke viergangenmenu, lekker slapen en ‘s ochtends een heerlijk ontbijt en extra lang genieten.

  • Dit arrangement op basis van een tweepersoonskamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk viergangenmenu met mogelijkheid tot late uitcheck op zondagochtend bedraagt € 95,00 per persoon.

Uitgezonderd van dit arrangement zijn feestdagen.

 

Lazy Sunday

Geniet van een ‘Lazy Sunday’ in Twente!

Heerlijk bij de haard, uw eerste wijntje van het Huis, lekker relaxen bij één van onze open haarden (of in De Tuin) heerlijk met een boek of tijdschrift. Even de benen strekken kan natuurlijk ook volop in het Twentse landschap.

Kom binnen waar het haardvuur knappert, uw eerste glas wijn van het Huis en dan geeft u zich over aan een heerlijk driegangen Sunday menu in het restaurant.

  • Dit verblijf van 1 nacht in een tweepersoonskamer voor twee personen, driegangendiner op zondag en uitgebreid ontbijtbuffet bedraagt € 69,00 per persoon.

Uitgezonderd van dit arrangement zijn feestdagen.

 

Cupido Het Ros van Twente

Februari is de maand van de Liefde bij Het Ros van Twente. Wij bieden een heerlijk arrangement, geheel voor u ingepakt om uitgepakt te worden.

Begin met een warm welkom en een verleidelijke doos van ‘Hotel Chocolat’ chocolaatjes en een fles Sparkling wijn in uw kamer, klaar om te toasten op uw bijzondere weekendje uit.

Na een heerlijke middag relaxen voor onze open haard of het Twentse landschap ontdekt te hebben, wordt het tijd om te genieten van een heerlijk en puur diner bij kaarslicht in ons restaurant.

De volgende morgen, fris, fruitig en ontspannen naar uw heerlijke ontbijt. U heeft helemaal geen zin om te vertrekken, reden te meer om een extra nachtje te blijven..

Hotel Het Ros van Twente ligt in een van de mooiste gedeeltes van Twente, namelijk De Lutte, een ideale plek voor uw romantisch Valentijns-Genieten!

Er is dus altijd wel een goede reden om naar Twente te komen!

Indien u bovenstaande arrangementen wenst te reserveren, kunt u
dit doen door middel van:

1. Een E-mail naar onze receptie: receptie@rosvantwente.nl
2. Telefonisch op 0541 – 55 25 25